Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 766431
Foto:
Evenementen / Sint-Oedenrode

Pop & Colour festival strikt Alain Clark

Sint-Oedenrode – Alain Clark komt begin juni optreden in Sint-Oedenrode. Het Pop & Colour festival heeft hem als hoofd-act weten te strikken voor het festijn op zondag 11 juni.

De Nederlandse zanger geniet grote bekendheid in Nederland. Vooral nog van zijn album Live it Out wat hem drie keer platina opleverde. Ondertussen maakte Clark zes albums en zijn zevende komt dit jaar uit. Bekende nummers van hem zijn onder andere Father & Friend en This aint gonna work. Voor zijn optreden op het buitenpodium tussen De Streepen en Mariëndael in neemt hij zijn eigen band mee. 's Avonds rond een uur of negen zal zijn show plaatsvinden.
De organisatie van Pop & Colour leerde Clark kennen tijdens een masterclass die hij gaf aan jonge muzikanten van Pop & Co. Daarna is er mondjesmaat contact gehouden. "We hebben alle muntjes omgekeerd om Clark binnen te kunnen halen. We zijn daar erg blij mee. Het is een geweldige aanvulling voor ons evenement", zegt organisator Gijs van der Wilt trots.
Het hele programma moet nog bekend worden gemaakt, maar Pop & Colour belooft wederom een leuk festival te worden voor het hele gezin. De editie van vorig jaar was een grandioos succes.

reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>