Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Pop & Colour Festival staat

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het terrein rondom CEC Mariëndael in Sint-Oedenrode bruist op zondag 11 juni vanaf 12 uur 's middags weer van de activiteiten en optredens. Jong talent treedt op: bands van Pop&Co Bandcoaching en dans- en theatergroepen van Phoenix Cultuur. De creatieve markt van Amazing Colours, waar kunstenaars hun werk laten zien en verkopen, zorgt voor veel gezelligheid en sfeer. Ondertussen kun je volop genieten van lekker eten en drinken, verzorgd door de lokale horeca.

Na het succes van de eerdere edities hebben de verschillende organiserende partijen de smaak te pakken en besloten om nog intensiever te gaan samenwerken. Pop&Co Bandcoaching, Amazing Coulours Festival, CEC Mariëndael en Phoenix Cultuur organiseren gezamenlijk dit festival voor jong en oud. De nieuwe naam van het festival symboliseert dit succesvolle partnership: Pop & Colour Festival '17.

De sfeer en opzet van het festival blijven gelijk aan voorgaande jaren. Een gemoedelijk muziek- en kunstfestival met goed eten en drinken, dat voor jong en oud gratis toegankelijk is. Tijdens deze editie op zondag 11 juni 2017 worden er een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Dit blijft nog even een verassing! Wat ook nog geheim blijft is de artiest die het festival dit jaar afsluit. Ieder jaar hebben we een bekende artiest op het podium die het festival feestelijk afsluit. Wie dat dit jaar wordt maken we binnenkort bekend! 

Nieuwsgierig en wil je op de hoogte blijven van het festival? Kijk op: www.popencobandcoaching.nl, www.phoenixcultuur.nl en www.mariendael.nu. Of volg alle activiteiten rondom het Pop & Colour Festival via Facebook: www.facebook.com/AmazingColoursRooi.