Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Algemeen

Winst na vertraging

Donderdag stond de eerste thuiswedstrijd voor dames 2 van de donderdagmorgencompetitie gepland. Om 9.00 uur werd als vanouds verzameld in het paviljoen. Dames 2 mocht de dames van ZTV uit Zaltbommel ontvangen.

Tijdens het inslaan zag een van de dames van ZTV haar teamgenootje over het hoofd en raakte haar met het racket vol tegen het hoofd. Gelukkig heeft dames 1 van TV de Kienehoef twee verpleegkundigen in het team en werd de dame in kwestie professioneel onderzocht. Gelukkig viel het allemaal mee, maar moest deze dame de paasdagen doorbrengen met een flink ei op haar voorhoofd.
Met enige vertraging werd dan toch echt gestart met de eerste twee wedstrijden. Op beide banen ging het spelverloop ongeveer hetzelfde. Miriam en Mieke wonnen met 6-2 / 6-2 en Yvonne en Nicole wonnen met 6-1 / 6-2.
Wedstrijd 3 en 4 kregen een heel ander karakter. ZTV had hun maatje weer gezien en daar ging het steeds beter mee. Dat gaf hun een boost om er flink tegenaan te gaan. Het werden dan ook twee hele spannende potjes. Die uiteindelijk, maar wel in drie sets, gewonnen werden door TV de Kienehoef. Yvonne en Mieke wonnen met 5-7 / 6-1 / 6-4. Miriam en Nicole met 2-6 / 6-3 / 6-4. Totaal dus winst met 4-0.