Afbeelding

Nieuwe naam voor Makelaardij van de Laar

Algemeen

Sint-Oedenrode - Heb je een woning in Sint Oedenrode gekocht of verkocht? Grote kans dat dit via Makelaardij Van de Laar is gegaan. Dat is namelijk de bekendste makelaar van Sint Oedenrode en omstreken. En bovendien één van de meest innovatieve makelaars. Om dit te benadrukken zijn de huisstijl en de website eerder al compleet vernieuwd en nu vond René het tijd voor een naamsverandering.

René van de Laar, eigenaar van het makelaarskantoor: 'Het is een nieuwe frisse naam die laat zien dat we klaar zijn voor de ontwikkelingen die de fusie tot Meierijstad voor de regionale woningmarkt met zich mee brengt. De naam Regionale Makelaar biedt ons de kans om ons ook buiten Rooi meer te profileren'.

De naamsverandering per 1 april a.s. sluit helemaal aan op de mooie dingen die we al aan het doen zijn. Je kunt je wel voorstellen dat ik daar hartstikke trots op ben. Net als op het team waar ik mee samenwerk. Allemaal makelaars van (t)huis uit. Dat geeft jou vertrouwen voor als je een woning wilt kopen of verkopen.

Neem eens een kijkje op onze nieuwe website (www.drmrenevandelaar.nl). Wie weet drinken we binnenkort een kopje koffie om jouw plannen te bespreken.'