Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 184958
Foto: Thea Willems
Meierijstad

Groei en Bloei afdeling Meierijstad

Meierijstad - Met ingang van 1 maart 2017 gaat Groei & Bloei afdeling Veghel verder onder de naam Groei & Bloei afdeling Meierijstad.

Deze naamsverandering is een logisch gevolg van het ontstaan van de nieuwe fusiegemeente Meierijstad per 1 januari 2017. Ook biedt het de vereniging de mogelijkheid om de naamsbekendheid met name in Schijndel en Sint-Oedenrode te vergroten.
Groei & Bloei afdeling Meierijstad is één van de 130 afdelingen van Groei & Bloei in Nederland.  Het is een actieve vereniging die veel lezingen, workshops en excursies organiseert.  Als je abonnee wordt van het tijdschrift Groei & Bloei kun je gratis deelnemen aan de meeste activiteiten van onze vereniging. Je kunt natuurlijk ook een keer naar een bijeenkomst komen om vrijblijvend kennis te maken. 
De vereniging telt momenteel ongeveer 150 leden. Als je van tuinen en tuinieren houdt, is een bezoekje aan website www.meierijstad.groei.nl  zeker aan te bevelen. Op de website kun je ook lezen over de groenactiviteiten die door Groei & Bloei afdeling Meijerijstad georganiseerd worden.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>