Bedrijvengids

Lambert Autoschade

Lambert Autoschade B.V. heeft ruim 30 jaar ervaring als expert in schadeherstel. Vanuit onze locaties in Eindhoven en Sint Oedenrode herstellen wij 80-100 auto's per week. Ons team van medewerkers zijn allen deskundig op hun vakgebied. Dat is hard nodig, want de techniek van auto's is continu aan verandering onderhevig.

Op autoschade zit niemand te wachten. Dat weten wij van Autoschade Lambert B.V. als geen ander. Overkomt het u toch? Dan doen wij er alles aan om de schade aan uw auto zo snel en vakkundig mogelijk te herstellen.

We zijn niet alleen goed thuis in autoschade. Met onze wortels in familiebedrijf 'Lambert' spreekt het voor zich dat goede persoonlijke service bij ons hoog in het vaandel staat. Zo ondersteunen we particuliere en zakelijke rijders graag bij het invullen van schadeformulieren en het regelen van alle verzekeringszaken. Wij bieden u als klant graag een totaalpakket aan om u geheel te ontzorgen.

Sinds oktober 2009 staat Autoschade Lambert B.V. onder de enthousiaste leiding van Imke en Steffie Brouwers, de dochters van Lambert. Samen met Lambert en alle werknemers hebben zij in de loop der jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Tot de vele tevreden klanten van Autoschade Lambert B.V. behoren particuliere, leasemaatschappijen, klanten uit het midden- en klein bedrijf, grote overheidsinstellingen en grote wagenparken.

Wij zijn goed Thuis in Autoschade! Als familiebedrijf staan wij garant voor een optimale service. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken, want kwaliteit staat bij ons voorop!

Kijk op www.autoschadelambert.nl voor meer infomatie.

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Lambert Autoschade

Alfred Nobelstraat 3

5491 DB Sint-Oedenrode

Tel 0413-490161