Afbeelding

Nieuwe huisstijl Makelaardij Van de Laar

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Heb je al eens een huis verkocht of gekocht in Sint- Oedenrode of omstreken? Dan klinkt de naam Makelaardij Van de Laar je vast en zeker bekend in de oren. Makelaardij Van de Laar is bijna 60 jaar een gevestigde naam in de makelaarswereld en staat bekend als innovatief. Om dit te benadrukken zijn de huisstijl en website compleet vernieuwd.

René van de Laar: 'Het is een nieuwe frisse look die laat zien dat we klaar zijn voor de huidige woningmarkt. Die trekt weer aan en dat is goed nieuws als je verhuisplannen hebt. Naast het op een vernieuwende manier van een woning in de verkoop onder de aandacht brengen kun je met onze nieuwe website op je laptop of onderweg op je mobiel snel en gemakkelijk ons complete aanbod zien.

De nieuwe huisstijl en site sluiten helemaal aan op de positieve ontwikkelingen in de woningmarkt en de mooie dingen die we al aan het doen zijn. Zo maken we bijvoorbeeld met een drone spectaculaire filmpjes van woningen. En met 360 graden foto's kun je binnen in een woning rondkijken net alsof je er zelf binnen loopt. Ik ben heel trots en enthousiast op deze nieuwe ontwikkelingen, net als op het kleinschalige team waarmee ik samenwerk.

Ons team bestaat uit Bart Greijmans, Inge Wijngaarden en Ben van de Laar, allemaal makelaars van (t)huis uit. Dat geeft jou het vertrouwen en de persoonlijke aandacht als je een woning wil verkopen of kopen. Neem eens een kijkje op onze nieuwe website (www.vdlaar.nl). Wie weet drinken we binnenkort een kop koffie om jouw plannen te bespreken.'