Afbeelding

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Op de website www.welzijndemeierij.nl wordt een overzicht gepresenteerd waar allerhande vacatures te vinden zijn in uw eigen omgeving. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

TV Meierij zoekt coördinator Facilitair
TV Meierij is op zoek naar een vrijwilliger die de facilitaire taken wil coördineren. Het gaat dan om het verzorgen van facilitaire, administratieve taken en het ontvangen van gasten en leveranciers. Heeft u enige administratieve ervaring, bent u nauwkeurig en gastvrij? Dan is deze vacature iets voor u! Werktijden zijn in overleg. (vacaturenummer 12167)

Secretaris bij Scouting Rooi
Stichting Scouting Rooi zoekt een secretaris voor het bestuur. Een enthousiast persoon van minimaal 21 jaar of ouder, die affiniteit met Scouting heeft. De nieuwe secretaris neemt deel aan de bestuursvergaderingen (ca. 1x per twee maanden) en aan het overleg met alle Groepsraadleden (1x per zes weken). Hij of zij is tevens bereid zich gedurende minimaal 3 Scoutingseizoenen voor deze functie in te zetten en ook zelf hierin verder te willen leren. (vacaturenummer 14705)

Alzheimer Nederland afdeling regio Den Bosch zoekt belangenbehartiger voor mensen met dementie
Alzheimer Nederland (afdeling regio Den Bosch) is op zoek naar een vrijwilliger die de belangen wil behartigen voor mensen met dementie. Als belangenbehartiger probeer je dementie op de kaart van de gemeente te krijgen en mensen te enthousiasmeren en overtuigen. Daarnaast draag je de standpunten van Alzheimer Nederland uit en ben je gericht op het effect of de uitkomst voor de persoon met dementie en zijn mantelzorger. Alzheimer Nederland biedt je training via workshops en intervisiebijeenkomsten en ondersteuning en begeleiding door het landelijk bureau van Alzheimer Nederland. Werktijden zijn in overleg. (vacaturenummer 12039)

De Wereldwinkel Sint-Oedenrode zoekt enthousiaste verkopers
De Wereldwinkel Sint-Oedenrode is op zoek naar vrijwilligers die hun team willen komen versterken als enthousiaste verkopers in de Wereldwinkel. Als verkoper werk je 1 dagdeel van 4 uur per week. Na een introductie ga je samen met een ervaren kracht aan de slag. Opleiding of ervaring is geen vereiste, maar het is wel belangrijk dat je achter de principes staat van de Wereldwinkel. (vacaturenummer 11860)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl). Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).