Digi Move
Digi Move

Uniek verkoopconcept voor uw woning

Algemeen

Sint- Oedenrode - Twee Rooienaren, Harrie Taks en Bas Heesakkers, ontwikkelden een uniek verkoopconcept voor woningen. Door goed te kijken en te luisteren naar de woningmarkt werd de basis gelegd voor Digimove. Dat concept biedt verkopers de mogelijkheid om hun woning discreet bij drie makelaars onder te brengen en daarbij zelf de regie in handen te houden.

Wanneer u besluit om uw woning te verkopen, om welke reden dan ook, dan is dat een grote stap. Vragen die dan bij veel mensen opkomen zijn: wat is de juiste vraagprijs? Is er wel belangstelling voor mijn woning? Welke makelaar kan mijn woning het beste verkopen? Ga ik de verkoop zelf doen? Bovendien vinden veel verkopers het niet prettig als hun woning met alle verkoopdetails, voor iedereen breed op internet zichtbaar is en ook nog eens een bord 'te koop' in de tuin.

Herkent u zich als verkoper hierin, dan is Digimove de oplossing voor u. Met Digimove neemt u het heft zelf in handen. U voert zelf de regie, maar laat zich wel bijstaan door drie deskundige makelaars. In plaats van één makelaar, zijn er drie makelaars die zich inspannen om een koper voor uw woning te vinden. Zo hebt u drie keer meer kans op een succesvolle verkoop.

Hoe werk het?
U meldt zich aan bij Digimove en kunt dan meteen drie makelaars selecteren, die uw voorkeur hebben. Vervolgens krijgt u een inlogcode en daarmee presenteert u uw woning op de manier zoals u dat zelf wilt. Digimove benadert deze drie makelaars met de vraag of zij zich in willen spannen om een koper voor uw woning te vinden. Discretie is daarbij een vereiste. Geen bord in de tuin, niet breed op internet. Wel drie makelaars, met een eigen bestand van woningzoekenden.

De drie makelaars die zich voor u gaan inspannen, krijgen inzage in het verkoopprofiel van uw woning. Zij hebben met Digimove een extra aanbod van woningen om potentiële kopers te verrassen. Digimove is voor zowel verkoper als makelaar een uniek concept dat beide partijen dichter bij elkaar brengt zonder direct verplichtingen met elkaar aan te gaan. Hebt u belangstelling kijk dan op www.digimove.nl.