Slagerij Verheijen
Slagerij Verheijen

"Wij kiezen voor vers"

Algemeen

Sint-Oedenrode - Traiteur-Slagerij Verheijen bestaat dit jaar vijftien jaar en daar zijn ontzettend veel mensen erg blij mee. Het zijn de mensen die van vers houden en van kwaliteit, want daar staan Christian en Henriëtte Verheijen samen met hun team voor. "Wij kiezen voor vers. Varkens en runderen kopen we bij de boer, dus we weten altijd waar ons vlees vandaan komt. Dat vinden we heel belangrijk", onderstreept Christian.

Gigantisch assortiment
Getuige de meer dan 1300 klantenkaartleden is Traiteur-Slagerij Verheijen op de juiste manier bezig. Zes dagen in de week steken meer dan twintig medewerkers de handen uit de mouwen om iedere dag iets lekkers in de vitrines te leggen. Christian: "We hebben een gigantisch assortiment van vers vlees, vleeswaren en verse maaltijden. Alles wordt vers bereid in de eigen keuken." Zes jaar geleden opende Verheijen een totaal nieuwe winkel. Ingericht om ook de groeiende tendens van verse maaltijden te bieden. Christian en Henriëtte hadden de trend voorzien en speelden er op in. Een gouden zet, want het klantenbestand groeide gestaag. "Een stukje beleving is belangrijk", merkt Henriëtte op. "Lekker eten, maar toch ook snel. Als je alleen al ziet hoeveel soep we verkopen. Dat is niet normaal!" Christian valt haar bij. "Het voordeel bij ons is dat niets is voorverpakt. Mensen kunnen zelf de gerechten samenstellen. We willen ze als het ware laten scheppen. Zo kunnen ze kiezen en bepalen hoeveel ze willen."

Middenin de samenleving
In die vijftien jaar hebben Christian en Henriëtte meer dan het halve dorp leren kennen. Lief en leed is aan de toonbank gedeeld. Het koppel beseft dat het een bijzondere plek heeft ingenomen in de Rooise samenleving. "Om iets terug te kunnen doen, sponsoren we veel verenigingen. Ook in de kerkdorpen. Dat vinden we gewoon belangrijk en zo tonen we onze betrokkenheid. Uiteindelijk zien we ook veel leden van verschillende verenigingen in onze winkel."

Samen jubileum vieren
Net als 2,5 jaar geleden bij het memorabele 12,5 jaar bestaan van de zaak willen Christian, Henriëtte en het personeel van Traiteur-Slagerij Verheijen het jubileum samen met de klanten vieren. Daarom hebben ze voor de hele maand januari interessante en leuke acties bedacht. Houd dan ook DeMooiRooiKrant in de gaten of vraag er naar in de winkel.