Afbeelding

19 nieuwe namen voor Paaspop

Algemeen

Schijndel - Van 14 april tot en met 16 april vindt in Schijndel Paaspop weer plaats. Er zijn alweer nieuwe namen bekendgemaakt. Negentien stuks dit keer!

Waar de meeste outdoor evenementen de komende tijd vooral nieuwe namen zullen aankondigen, zit Paaspop als opener van het festivalseizoen alweer in de fase dat het programma voor ruim tweederde (124 acts) rond is. Vandaag komen daar onder meer publieksfavorieten Gavin James, Seasick Steve, het Belgische Bazart (sinds vorig jaar megasterren in eigen land) en onze eigen indiepopband Rondé bij. Dance/house- en hiphopliefhebbers worden op hun wenken bediend met Dirtcaps, Gary Beck en met de heetste urban dansavond van Nederland: Encore On Tour (o.a. dj's Prime en Waxfiend). Punk- en indierockers komen aan hun trekken met The Amazons -bekend van hun recente 3FM Megahit 'In My Mind'- terwijl de Belgische punkrockbeesten van Janez Detd als Janez Detd Punk Rock High School louter covers spelen van hun helden zoals The Ramones, Bad Religion en Descendents. Meer (heavy & loud) acts volgen spoedig.

Alle nieuw bevestigde acts in alfabetische volgorde
Abstract, Amartey, The Amazons, Bazart, Capital Candy, Defano Holwijn, Dirtcaps, Faith: a tribute to George Michael, Gary Beck, Gavin James, Irwan, Janez Detd Punk Rock High School, Kevin, LP, Mula B, Prime, Rondé, Seasick Steve, WaxFiend. Meer namen volgen spoedig; info over alle Paaspopacts staat op de site.

De 'P-Factor'
Alle (inter)nationale acts die naar Paaspop komen voor een show op één van de dertien podia en area's die het festival rijk is, beschikken over de zogeheten 'P-Factor'. Deze variant op de bekende 'X-Factor' houdt in dat de acts helemaal passen binnen de unieke Paaspop-beleving die het midden houdt tussen Las Vegas, carnaval, de Ramblas in Barcelona, een muziekfestival, De Parade en een food event. Boven op de imposante brug van de camping naar het festivalterrein is het uitzicht op de skyline van sfeervolle circustenten die allemaal hun eigen karakter en prachtige decors hebben overweldigend. Overdag is het festival de ultieme plek voor een ontdekkingsreis naar het onverwachte; 's avonds worden de bezoekers betoverd door de duizenden lichtjes die de weg wijzen naar nóg meer avontuur. Paaspop doet er immers alles aan om zijn bezoekers 72 uur non-stop te vermaken, verbazen en te ontroeren met muziek, theater, stand-up comedy, straatartiesten, cabaret, nachtvariété, absurditeiten en high class entertainment.

Tickets (prijzen exclusief servicekosten)
Onderstaande  Reguliere  Tickets zijn zowel online als bij de bekende voorverkoopadressen te koop:
Vrijdag € 59,-
Zaterdag € 69,-
Zondag € 69,-
Zaterdag + zondag  combi € 95,-
3-dagen combi € 109,-
Camping € 25,-

Onderstaande  tickets zijn alleen online te koop:
Young & Free (E-tickets ) € 79,-
Young & Free + camping (E-tickets ) € 85,-

Overige tickets:
Pendelbustickets (vanaf Centraal Station Den Bosch) €6,-  / € 11,- (enkel/retour)
Camper- en caravanticket: € 20,- (alleen E-ticket)

Young & Free-tickets zijn speciaal voor de jongere muziekliefhebbers en dus alléén beschikbaar voor bezoekers die jonger dan 18 jaar zijn op vrijdag 14 april 2017. Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website.

Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws.