Schijndel introduceert nieuw concept op Paaspop Join Us 2014.

Roois nieuws
Het internationale driedaagse evenement Paaspop stelt ieder jaar ruimte op het festivalterrein beschikbaar voor creatieve ideeën en leuke concepten. Dit jaar heeft onder andere het Schijndelse Shock Events de eer gekregen om op Paaspop zijn kunsten te vertonen.

Deze jonge en ambitieuze evenementenorganisatie heeft met veel housefeesten al naam gemaakt onder de jongeren in Schijndel. Op Paaspop krijgen zij de kans om hun talent aan een nieuw publiek te laten zien.

Jonge DJ talenten staan bij Shock Events hoog op het lijstje en dit zal ook zeker zichtbaar zijn in de ‘Shock Events Area’ op Paaspop. Op vrijdag, zaterdag & zondag zijn in deze area artiesten te bewonderen met een grote potentie om door te breken. De gedraaide muziekstijl is enigszins vooruitstrevend te noemen. ‘Vrijdag zal langzaam opgebouwd worden van Deep House naar Latin en Bigroom House, zaterdag staat in het teken van de ‘sexy muziek’. Melbourne House en Moombahton zijn voor velen nog onbekend terrein maar zeker vaker te horen de komende tijd. Zondag staat in het teken van de lekkerste en hardste EDM, zoals de Schijndelse jeugd van ons gewend is. Dit alles bij elkaar zal voor een geweldig weekend gaan zorgen!’ aldus Thomas Steenbakkers, voorzitter van Shock Events.

Paaspop vindt plaats op 18, 19 en 20 aprtil op festivalterrein de Molenheide in Schijndel. Voor kaarten, artiesten en overige informatie kunt u terecht op www.paaspop.nl

www.shock-events.com
www.facebook.com/ShockEvents