Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 3a99ae
Bedrijfsnieuws

Bekkers Advies: Een nieuwe uitstraling, vertrouwde gezichten

Sint-Oedenrode - Afgelopen week zijn de ramen van het pand aan het Bastion voorzien van nieuwe belettering. Bekkers Advies start 2017 met een nieuw logo en een iets andere naam maar vooral met vertrouwde gezichten en de service die u van ze gewend bent.

Een van de mensen van het eerste uur is Lucy Bax-Koenders. U kent haar misschien wel van haar column met fiscale tips en adviezen die maandelijks verschijnt in deze krant. Lucy is al jaren als fiscaal adviseur verbonden aan het kantoor en vanaf 2017 mag ze als eigenaresse trots zijn op 'haar' Bekkers Advies.

'Ik ben zeker trots' aldus Lucy. 'We hebben een mooi bedrijf opgebouwd en zijn in de afgelopen jaren echt met onze tijd meegegaan. We lopen zelfs voorop als het gaat om het automatiseren van de administratieve processen. Door deze efficiënte manier van werken ligt de nadruk dan ook niet op het verwerken van de administratie maar op het bieden van inzicht in de bedrijfsvoering. Niet achteraf, maar juist heel proactief, op basis van actuele cijfers. Zodoende kan waar nodig worden bijgestuurd, kunnen beslissingen weloverwogen genomen worden en heeft onze klant het prettige gevoel dat hij of zij steeds precies weet waar het bedrijf staat. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor fiscale ondersteuning'.

Relatiebeheerder Wim van Veggel vult aan: 'Als administratiekantoor zijn we in staat snel te schakelen en in alle bedrijfsaspecten mee te denken. Van ZZP-er tot holding, van groot tot klein, elke klant krijgt van ons persoonlijke aandacht, begeleiding en advies op maat.

Samen met hun team staan Lucy en Wim ook graag voor ù klaar. Lucy: 'We hebben een mooie start gemaakt met onze nieuwe uitstraling en nemen u graag mee in ons enthousiasme. Maak gerust een afspraak met Wim of met mij. Wij zorgen voor koffie met wat lekkers, een luisterend oor en een goed voorstel. Kom eens aan op het Bastion!'


Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>