Afbeelding

DJ Sophie Francis tekent bij grootste label ter wereld

Algemeen

Sint-Oedenrode – Het gaat hard met onze eigen Rooise DJ Sophie Francis. Twee jaar geleden draaide ze nog in 't Pumpke en deze week heeft ze een contract getekend bij het grootste en beste platenlabel in de dance-scene: Spinnin' Records. Een label waar onder andere Afrojack en Nicky Romero bij aangesloten zijn.

Afgelopen jaar beleefde de achttienjarige Rooise als stormachtig. Ze reisde de hele wereld over voor optredens en ook op de Nederlandse radio werd ze meer en meer bekend. Zo werd ze bij Radio 538 al de nieuwe Martin Garrix genoemd. De bestempeling als belofte maakt ze nu dus waar door bij Spinnin' Records te tekenen. Op 17 februari komt haar nieuwe single 'Whithout you' uit.
Dat Sophie Francis talent heeft werd al heel snel duidelijk. Ze maakt haar eigen muziek en het grootste teken aan de wand dat haar muziek goed is, werd afgelopen jaar bestempeld toen toonaangevende DJ's haar nummers begonnen te draaien. Haar hoogtepunt afgelopen jaar was misschien wel een optreden samen met Martin Garrix, maar wie weet hoe hard het komend jaar gaat.