Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 071d4e
Foto: 3FM
Kunst en Cultuur

Sophie Francis in het Glazen Huis

Sint-Oedenrode - Onze eigen Sophie Bongers (DJ Sophie Francis) mocht gisterenavond optreden in het Glazen Huis in Breda. Eerder schreef het radiostation 3FM al over Sophie, waarbij ze haar de vrouwelijke Martin Garrix noemden. 

Dat het beroemde radiostation weg is van Sophie is dus geen verrassing meer. Maar dat de inmiddels 18-jarige op mocht treden in het glazen huis is natuurlijk ontzettend gaaf. Sophie zelf zegt het bijzonder te vinden geld op te halen voor zo'n goed doel. Samen met StukTV en Frank van de Lende draait Sophie een heerlijke set en zet Breda op zijn kop.  

Gisterenavond stond de tussenstand van het Glazen Huis inmiddels al op ruim 1.8 miljoen euro. De DJ's Frank van de Lende en Domien Verschuuren draaien tot en met 24 december in het huis en halen daarbij geld op voor het goede doel. Dit jaar vraagt 3FM Serious Request aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Dat Sophie daar een bijdrage aan heeft kunnen leveren is natuurlijk fantastisch!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u stemmen voor de Europese Verkiezingen?Reageren!