Samen met de leiding werd er hard gewerkt
Samen met de leiding werd er hard gewerkt

Werken aan de JeugdNatuurWeij

Algemeen

Sint-Oedenrode - Kinderen van JeugdNatuurWacht De Populier hebben afgelopen zaterdag weer hard gewerkt op hun adoptieterrein, de JeugdNatuurWeij aan de Zuidelijke Randweg.

Daar staat een bank voor de bezoeker om even uit te rusten. Die was helemaal overwoekerd met struiken. De kinderen hebben deze struiken zo gesnoeid dat je er weer kunt zitten. Ook het pad naar de bank is weer voorzien van verse houtsnippers. Met grote emmers en een kruiwagen werd enthousiast gewerkt. Het pad is weer goed begaanbaar en er kunnen paddenstoelen gaan groeien op de houtsnippers.
De kinderen hebben ook een natuurwandeling gemaakt in Diependaal, waar ze hebben genoten van de natuur en met name van de mooie herfstkleuren die al weer zichtbaar zijn. Al met al is het een geslaagde dag geweest en de JeugdNatuurwachters hebben weer een leuke activiteit gehad. Iedereen is van harte welkom om op de JeugdNatuurWeij te gaan wandelen en te genieten van het werk dat de natuurwachters daar hebben verricht. Verdere info: jnwdepopulier@gmail.com website: www.jnw-depopulier.nl


Afbeelding