Afbeelding

Jacht naar de prins: tip 2

Algemeen

Billenkoek

Van de tweede tip die ik kreeg van onze nieuwe Hoogheid, ben ik toch wel wat geschrokken. Meteen al zo'n persoonlijke informatie met alle mensen in Papgat delen is niet niks. Leest u zelf maar.

Tip 2: Ze goan gère van bil

Dat het gezonde mensen zijn die wel van een verzetje houden weten we nu of zouden ze het toch niet wat op een andere manier bedoelen? Waren het vroeger kwajongens en hebben ze veel billenkoek gehad? Of beoefenen ze een sport waarbij de billen belangrijk zijn zoals paardrijden of wielrennen? Ook moet ik denken aan zo'n stier van Buffalo Bill waar je rondjes opdraait en er dan afgegooid wordt. Biljarten zou ook nog kunnen of zijn ze royaal in het uitgeven van biljetten om hun 'bills' te betalen?

Puzzel 2:

Vul de kruiswoordpuzzel in aan de hand van de omschrijvingen. Maak van de grijsgekleurde vakken een woord en bewaar dit voor de bonustip.

Van links naar rechts

2. Jan in winters weer

5. Beentje van mannelijke geit

7. Sinterklaas is er dol op

8. Favoriet van Sonja Bakker

9. Onzin

10. Lekker aan het strand

Van boven naar beneden

1. Kaal hoofd

3. Oud Hollandse lekkernij

4. Spicy

5. Uit Bastenaken

6. Smal bootje

Begint u al wat te dagen na deze openhartige tip en heeft u een idee wie de Neije en zijn adjudant gaan worden, stuur dan een berichtje aan de voorzitter van de Prinskeuzecommissie Gerard van de Koevering: vdkoevering@kpnmail.nl. Bent u de eerste die beide namen correct inlevert, dan ontvangt u van het nieuwe koppel een geweldig aandenken.