Afbeelding

Scouting Rooi zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Op de website www.welzijndemeierij.nl wordt een overzicht gepresenteerd waar allerhande vacatures te vinden zijn in uw eigen omgeving. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Flexibele duizendpoten gezocht in Sint-Oedenrode
Er komen vele vragen binnen voor vrijwilligers voor hulp bij particulieren. Bijvoorbeeld het doen van een boodschap voor een man of vrouw die hier zelf niet meer toe in staat is, of het halen en brengen van iemand van en naar de dagbesteding of huisarts. Op het moment dat deze vragen worden gesteld, worden zij liever gisteren dan vandaag ingevuld. Om die reden is het Steunpunt op zoek naar mensen die flexibel zijn en dit soort vragen op korte termijn kunnen helpen oplossen, zodat het Steunpunt in die tussentijd op zoek kan gaan naar een structurele oplossing. Dus wilt u nergens aan vastzitten, maar staat u wel open voor het doen van vrijwilligerswerk? Laat u vrijblijvend informeren. (vacaturenummer 14880)

Vrijwilligers gezocht bij Scouting Rooi
Scouting Rooi is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen in de schoonmaakploeg. Houd u ervan om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze vacature iets voor u! Daarnaast is de Scouting ook op zoek naar een secretaris. Als secretaris neem je deel aan de bestuursvergaderingen (ca. 1x per twee maanden) en aan het overleg met alle Groepsraadleden (1x per zes weken) en neem je de secretariële werkzaamheden op je. (vacaturenummers 14707 en 14705)

Interieurverzorger/ster gezocht voor de Martinuskerk
De Martinuskerk is op zoek naar een interieurverzorger/ster die samen met anderen de kerk wil onderhouden en schoonmaken. Je wordt ingedeeld in bestaande groepen. Er wordt 2 uur gewerkt en per groep wordt uitgemaakt wanneer. Het gaat dan over een paar keer per jaar, naargelang er groepen zijn. (vacaturenummer 14237)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl). Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).