Afbeelding

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Op de website www.welzijndemeierij.nl wordt een overzicht gepresenteerd waar allerhande vacatures te vinden zijn in uw eigen omgeving.

Ondersteuning Stichting Koeveringse Molen
Stichting Koeveringse Molen zet zich in voor het herbouwen en exploiteren van de Koeveringse Molen uit 1299 en is nog op zoek naar vrijwilligers die hen willen ondersteunen. Ze zoeken een vrijwilliger die gericht is op PR, voor het verbreden van hun netwerk. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar een secretaris, die de secretariële werkzaamheden op zich wil nemen. Werktijden zijn in overleg. (vacaturenummer 15625 en 15624)

DeMooiRooiKrant zoekt vliegende reporter
DeMooiRooiKrant is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om actualiteiten in de eigen wijk te beschrijven en te voorzien van een foto. Het gaat om Boskant, Nijnsel, Olland en Sint-Oedenrode. Hebt u affiniteit met schrijven en de actualiteiten in eigen omgeving? Dan is deze vacature iets voor u! (vacaturenummer 15486)

Penningmeester voor wijkraad KCK
Wijkraad KCK (Kienehoef, Cathelijne en Kinderbos) is op zoek naar een penningmeester. Het bestuur bestaat uit een aantal bevlogen vrijwilligers die zich inzetten voor de leefbaarheid en de eigenheid van deze wijk. De wijkraad KCK komt op voor de belangen van de wijk/ c.q. één van de drie sub wijken. Enerzijds als spreekbuis betreft de collectieve belangen van de inwoners en anderzijds als aanspreekpunt/klankbord voor de gemeente. Hebt u gevoel voor cijfers en financiën en woont u in één van voorgenoemde wijken, dan is deze functie misschien wel iets voor u! (vacaturenummer 15148)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).