Afbeelding

Damiaancentrum zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Damiaancentrum is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, samen werken en elkaar inspireren. De aandacht gaat daarbij vooral uit naar de meest kwetsbare mensen in de samenleving, mensen die er, om wat voor reden dan ook, alleen voor staan. Voor de activiteiten, die daartoe ontwikkeld zijn, worden vrijwilligers gezocht, met name voor het textielatelier (donderdagsmiddags) en de ontmoetingstuin (maandags).

Het Damiaancentrum is gelegen in het hart van Meierijstad: achter het gebouw van Kentra 24, het voormalige Damianenklooster aan de Schijndelseweg 46 in Sint-Oedenrode. Op deze prachtige locatie ontvangen wij mensen om elkaar middels allerlei activiteiten te ontmoeten. Naast het textielatelier, waar mensen leren omgaan met naaimachines en zo elkaar ontmoeten, is er de Keukenpraat, waar tijdens het koken en eten met elkaar in het Nederlands wordt gesproken. Er zijn de maandelijkse Onderonsjes voor senioren en de Gesprekken te Pas voor iedereen. Ook de tuin, waarin naast bloemen groenten worden gekweekt, is een ontmoetingsplaats.

Wil je meedoen of eerst meer weten? Kom gerust een kijkje nemen op een dinsdagmorgen (vrije inloop), kijk op de website www.damiaancentrum.nl, neem contact op via info@damiaancentrum.nl of bel naar 06 43 65 48 50.