Afbeelding

Zoekt u een maatje?

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op dinsdag 21 juni houdt Maatje voor een Maatje een gezellige koffie-ontmoetingsbijeenkomst. Op deze middag kunnen al ingeschreven Maatjes en mensen die misschien wel een Maatje zoeken met elkaar in contact komen. Iedereen die graag andere, nieuwe mensen wil ontmoeten is welkom. U hoeft niet per se ingeschreven te staan als Maatje op de website van Welzijn De Meierij. Komt u gezellig op de koffie? De bijeenkomst is in het Damiaancentrum aan de Schijndelseweg 46 in Sint-Oedenrode.

Het Damiaancentrum ligt tussen Schijndel en Sint-Oedenrode in, achter het grote Novadic-Kentron gebouw. U kunt terecht van 13.30 tot 15.30 uur. Met lekker weer gaan we heerlijk op het terras zitten. Wij horen het graag als u wilt komen: meld u aan voor vrijdag 17 juni 11.00 uur bij Welzijn De Meierij, telefoon 073-5441400. Er zijn Maatjes die met de auto rijden en u eventueel mee kunnen nemen. U mag natuurlijk ook op eigen gelegenheid komen. Als u zelf rijdt en mensen mee kunt en wilt nemen, horen wij dat ook graag. Maatje voor een Maatje is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar gezelschap, naar iemand om leuke dingen mee te doen. Dat kan iemand van uw eigen leeftijd zijn, maar dat hoeft niet.

Veel mensen hebben behoefte aan gezelschap van andere mensen voor een praatje, kopje koffie, kaartje leggen, een wandeling of een spelletje doen. Maar ook zoeken mensen iemand om mee te sporten, skaten, schilderen, koken of dansen. Kortom – alles wat u leuk vindt om te doen, maar wat gewoon leuker is om dat samen met iemand anders te doen.