Afbeelding

Op naar de 100....projectzangers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op zondag 6 november vindt er in de Martinuskerk een Allerzielenconcert plaats onder leiding van de Nuenense Tom Suters. Er doen al enkele Rooienaren aan mee, maar het koor is op zoek naar meer. Vooral mannen zijn nodig.

Na de zeer succesvolle uitvoeringen van het Allerzielenconcert 2014 en 2015, beiden uitgevoerd in de Clemenskerk te Nuenen, heeft Tom Suters dit jaar gekozen voor het thema 'Lux Aeterna', ...het eeuwig licht. U kunt zich verheugen op een veelbelovende programmering van Brahms, Tchaikowski en Grieg tot Lauridsen, van Mozart en Mendelssohn tot Gjeilo. Het concert wordt gedeeltelijk door een a-capella koor uitgevoerd, gedeeltelijk onder begeleiding van een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld orkest.

Inmiddels hebben zich 85 zangers (uit Nuenen, Eindhoven, Sint-Oedenrode, Helmond en wijde omgeving) aangemeld, maar…. ze hebben plaats voor 100 'man'! Vooral tenoren en bassen zullen met open armen ontvangen worden. Uiteraard mogen zich ook nog een paar dames aanmelden. De inschrijving sluit eind augustus.
Aangezien het voor het eerst is dat ze ook Sint-Oedenrode bezoeken, zou het natuurlijk fantastisch zijn om enkele extra Rooise stemmen in het project te kunnen verwelkomen.

De repetities beginnen in september en worden gehouden in de Regenboogkerk te Nuenen, steeds op zaterdag van 10-16.00uur. Deelname aan het koor kost €50.--, Daarvoor ontvangt u alle bladmuziek en een Cd'tje. Koffie en thee tijdens de repetities zijn gratis. De uitvoeringen zijn op 5 november 20u in de Clemenskerk te Nuenen en zondag 6 november 15u in de Martinuskerk te Sint-Oedenrode

Voor informatie en inschrijven: Tom Suters, 06.54974744, mail: tom.suters@onsnet.nu en/of Mariejon Nagtegaal, 06.19466901, mail: projectinfopunt@gmail.com. Verder kunt u de facebookpagina van Tom Suters: 'Allerzielenconcert Lux Aaeterna' bekijken.