Afbeelding

Marlou van Roosmalen zwaait Olympiërs uit

Algemeen

Sint-Oedenrode – Onze Sportvrijwilligster van het Jaar – Marlou van Roosmalen – gaat op 9 juni de Olympiërs uitzwaaien tijdens Heel Brabant Juicht,

Heel Brabant Juicht vindt plaats op donderdag 9 juni en heeft een tweeledig doel; de sport in Brabant vieren en het uitzwaaien van de Olympische en Paralympische sporters die naar Rio gaan. De Provincie Noord-Brabant vraagt alle gemeentes om een sportvrijwilliger af te vaardigen die hierbij aanwezig is. Zo wordt het een evenement van alle Brabanders en wordt er aandacht geschonken aan de mensen die veel voor de sport in de Provincie betekenen.

Alle gasten worden ontvangen in het Parktheater in Eindhoven (vanaf 16.30 uur) waar op meerdere manieren stil wordt gestaan bij sport. Een groot aantal Olympische en Paralympische sporters zal hierbij aanwezig zijn. Na afloop van dit deel van het programma vindt er een diner plaats en worden de gasten per bus vervoerd naar het Philips Stadion waar de sporters tijdens het concert van Guus Meeuwis, Groos met een zachte G, worden uitgezwaaid.