Frans de Baaij
Frans de Baaij

Frans de Baaij stopt bij SKOSO

Algemeen

Sint-Oedenrode - Met ingang van 1 augustus 2016 gaat Frans de Baaij stoppen met zijn werkzaamheden als directeur-bestuurder na een carrière van 43 jaar in het primair onderwijs, waarvan de laatste 15 jaar bij SKOSO.

Frans heeft in deze periode onderwijskundig en bestuurlijk veel betekend voor het onderwijs in Sint-Oedenrode, maar ook als medeoprichter en voorzitter van het bestuur van de Dommelgroep. Binnen het onderwijs heeft Frans op allerlei terreinen de verbinding weten te maken met diverse partijen binnen en buiten de Rooise gemeenschap.

Frans de Baaij wordt per 1 augustus 2016 opgevolgd door de heer Paul Meessen, op dit moment werkzaam als clusterdirecteur bij RBOB De Kempen te Veldhoven. De heer Meessen is 48 jaar en woonachtig in Veghel. Met de benoeming van de heer Meessen wordt de continuïteit van de kwaliteit van het bestuur en het onderwijs van SKOSO gewaarborgd. De uitgangspunten van het Koersplan van SKOSO 'Navigeren op krachtig leren' zullen ook voor hem leidend zijn bij de inhoudelijke uitvoering van zijn functie. Hij verheugt zich erop om invulling te geven aan zijn nieuwe functie en vooral om met u samen te mogen werken. Vanaf de start van het nieuwe schooljaar zal Paul Meessen kennis maken met alle stakeholders van SKOSO. Raad van Toezicht, directies, staf, personeelsleden en genodigden zullen op vrijdagmiddag 8 juli a.s. afscheid nemen van Frans de Baaij in zijn functie als directeur-bestuurder van SKOSO.