Afbeelding

"Onze Teun vindt het kei gaaf"

Algemeen

Olland - Amateurclubs snakken naar goede leiders en trainers. Natuurlijk is dat ook voor Ollandia belangrijk. Daarom is het zo blij met ouders die zich willen inzetten voor de jeugd, voor de eigen opleiding. Hans van Eijk, Haico van Oirschot en Frank Hagelaars zijn mannen die er voor gekozen hebben om niet alleen naast, maar ik soms in het veld te gaan staan. Zo wordt de Ollandse jeugd klaargestoomd voor latere jaren. Hopelijk is het dé manier om nog ruim boven het zestigjarig bestaan uit te komen.

Hans van Eijk en kinderen Bjorn van Eijk (E1) en Niels van Eijk (F1)
Waarom ben je je kinderen gaan trainen/coachen? "Naast dat ik gek ben van voetbal, vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de hobby's van mijn kinderen en wil ik graag mijn steentje bijdragen aan het jeugdvoetbal bij Ollandia." Wat is er zo leuk aan? "Ik kan echt genieten van de onbevangenheid en spelvreugde van de jongens als ze aan het voetballen zijn, daarbij kun je ze nog veel leren over het spelletje. Ik heb de cursus pupillen trainer van de KNVB gevolgd en dat heeft me meer inzicht en bagage gegeven om leuke en leerzame trainingen te geven."

Haico van Oirschot en zoon Stijn van Oirschot (E1)
Waarom ben je je kind gaan trainen / coachen? "Toen onze jongens werden geboren, zei ik al dat het me leuk leek om hen later te trainen mits ze mochten gaan voetballen. Ik voetbalde toen zelf nog bij Ollandia. Inmiddels ben ik daar een aantal jaren geleden mee gestopt. Zo blijf ik op een betrokken manier bij de club, waar ik zelf als echte Ollander van kinds af aan met altijd veel plezier heb gevoetbald." Wat wens je de jongens toe? "Dat ze nog lang samen met veel plezier mogen voetballen bij Ollandia!"

Frank Hagelaars en zoon Teun Hagelaars (F1)
Wat is er zo leuk aan? "Om te zien dat ze het allemaal leuk vinden en vooruit gaan wat betreft het voetbal." Wat vind je kind er van dat je training geeft? "Dat vindt Teun kei gaaf." Wil je verder nog iets kwijt? "Nu zijn ze nog klein, daar moet je van genieten!"