v.l.n.r.: wethouder J. Hendriks-van Kemenade, burgemeester P. Maas, voorzitter Jeugdvakantieweek E. Markgraaff. Helaas was wethouder A. van der Heijden afwezig.
v.l.n.r.: wethouder J. Hendriks-van Kemenade, burgemeester P. Maas, voorzitter Jeugdvakantieweek E. Markgraaff. Helaas was wethouder A. van der Heijden afwezig.

B en W ondersteunen Jeugdvakantieweek

Algemeen

Sint-Oedenrode - Omdat de gemeente Sint-Oedenrode opgaat in Meijerijstad heeft burgemeester P. Maas vorig jaar aangegeven dat hij in zijn laatste jaar als burgemeester het goede voorbeeld wil geven aan de mensen in Sint-Oedenrode en zich gaat inzetten als vrijwilliger voor de Jeugdvakantieweek.

Na overleg met zijn wethouders werd na de Jeugdvakantieweek van 2015 aangekondigd dat naast de burgemeester ook wethouders J. Hendriks-van Kemenade en A. van der Heijden de Jeugdvakantieweek komen ondersteunen. Zij stellen zich dinsdag 23 augustus beschikbaar om spelletjes te begeleiden.

Om de Jeugdvakantieweek in goede banen te leiden, doen ze elk jaar een beroep op een grote hoeveelheid vrijwilligers. Helaas wordt het elk jaar moeilijker om vrijwilligers te vinden, vooral voor de begeleiding van spellen gedurende de week. De organisatie moedigt het dan ook enorm aan om even stil te staan bij de vraag of u zichzelf beschikbaar zou willen stellen gedurende de week. U kunt op het inschrijfformulier van uw kind of via de website www.jeugdvakantieweek.nl aangeven of en wanneer u eventueel bereid bent te komen helpen. Dit jaar kunt u zich ook opgeven als verkeersregelaar. Ook dit kunt u aangeven op het inschrijfformulier van uw kind of via de website www.jeugdvakantieweek.nl. Elk dagdeel dat u zou kunnen is al een enorme bijdrage.

Jeugdvakantieweek is ook nog steeds hard op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om een groepje kinderen te begeleiden tijdens de week die plaats zal vinden van 22 t/m 26 augustus. Dus ben jij 16 jaar of ouder en hebben jij en je vrienden zin om één van deze enthousiaste leiders te zijn? Geef je nu dan snel op via de link op onze website: www.jeugdvakantieweek.nl.

Als je wat minder affiniteit hebt met het omgaan met kinderen of spelletjes kun je nog steeds bij ons terecht in het bouwteam. Elke dag moet er veel worden opgebouwd, zoals een steiger, tenten, aankleding enz. en moeten er spullen worden opgehaald en weggebracht. Steek je graag de handen uit de mouwen, of heb je je aanhanger rijbewijs? Geef je dan nu op voor het bouwteam.
De kerngroep dankt iedereen bij voorbaat voor de inzet! Meer info: http://jeugdvakantieweek.nl/vrijwilligers