Dick Dane legt uit waarom BNI zo nuttig is.
Dick Dane legt uit waarom BNI zo nuttig is.

BNI zet voet aan de grond in Rooi

Algemeen

Sint-Oedenrode – BNI is een wereldwijd netwerk van ondernemers. Van bouwvakkers tot advocaten, van bakkers tot directeuren van grote bedrijven. Iedere week komen ze samen om elkaar te versterken met als uiteindelijke doel om meer omzet te genereren. Afgelopen woensdagochtend was de eerste bijeenkomst in de Helden van Kien. Zo'n vijftien ondernemers waren aanwezig.

Omdat de Helden van Kien nog in opbouw is, brandden nog niet alle lampen en was het dus even zoeken naar een plekje in de schemerige ochtend. Toch viel het ontbijt wat geprepareerd stond goed op en niet veel later vonden de eerste informele gesprekken tussen de ondernemers plaatst. Dick Dane van BNI trapte daarna af. Enkele kerngroepleden hadden nieuwe gezichten uitgenodigd en het was aan hem om hen uit te leggen waar BNI voor staat. BNI zoekt ondernemers die elke woensdagochtend van 06.45 – 08.30 uur bij elkaar komen om volgens een strak plan te netwerken. Van elk beroep wordt één deelnemer toegelaten.

Dane: "Het was een hele mooie ochtend en dit is nog maar het begin. Nu moeten we gaan groeien naar minimaal 25 leden zodat we verzekerd zijn van veel dynamiek, veel energie en vooral veel aanbevelingen. Daarom wil ik mijn verzoek van woensdag aan de deelnemers herhalen: ben je enthousiast geworden en wil je graag de 13e terug komen? Probeer dan op de 13e tenminste één gast mee te nemen. Zo kunnen we mooi aan elkaar laten zien wat we onder "commitment" verstaan." Wil je er ook bij horen? Meld je dan snel aan (voor je concullega dat doet) voor een vrijblijvende deelname aan een informatieochtend. Meer info? Bel 06 22 15 66 87 Dick Dane

Afbeelding
Afbeelding