Joost de Vaan voor het pand wat een nieuw gezondheidscentrum gaat worden.
Joost de Vaan voor het pand wat een nieuw gezondheidscentrum gaat worden.

Prijsvraag: bedenk naam nieuw gezondheidscentrum

Algemeen

Sint-Oedenrode - Hoewel de bouw gestaag vordert, moet het nieuwe gezondheidscentrum aan de Borchmolendijk het vooralsnog zonder een passende naam doen. Daarom roepen de initiatiefnemers de hulp in van de Rooise inwoners met een prijsvraag. Iedereen kan meedenken over een mooie naam, die past bij het idee achter het centrum: laagdrempelig en midden in de samenleving. Wij zijn opzoek naar een treffende naam voor het gezondheidscentrum. Een naam die makkelijk is te onthouden en mensen uit Sint-Oedenrode aanspreekt. Het gezondheidscentrum komt aan de bochrmolendijk 1, voorheen bekend als het oude postkantoor.

Deelnemers
De volgende partijen krijgen een plek in het nieuwe centrum: Fysiotherapiepraktijk Joost de Vaan, Buurtzorg Nederland, Jeugd in de Praktijk Orthopedagogiek, Logopediepraktijk Brewel, Verzuimselect, Cesar Oefentherapie Sint-Oedenrode, de Peppelaer praktijk voor Verloskunde en Echoscopie, Ergotherapie van Dam, Psychologenpraktijk TALK en Podotherapie Makkelijk Lopen.

Naam-prijsvraag
Het gezondheidscentrum moet de Rooise inwoners niet alleen een compleet pakket aan voorzieningen binnen de gezondheidszorg gaan bieden, maar het moet ook een gebouw met allure worden. Daarom vinden de deelnemers het ook niet meer dan logisch dat de Rooise inwoners mee gaan denken over een passende naam voor het centrum. Natuurlijk moet het niet zomaar een naam zijn, maar is het wel zo leuk als er ook een leuke argumentatie bij zit waarom juist die naam zo passend is. De deelnemers van het gezondheidscentrum hebben een prijsvraag verbonden aan de nieuwe naam. Wie de mooiste naam bedenkt kan rekenen op een dinercheque van Osteria ter waarde van €100.

Inzenden
Voorzie je inzending van je naam, adres, telefoonnummer, eventueel e-mail adres, de nieuwe naam voor het gezondheidscentrum en waarom je deze naam hebt gekozen. Inzenden kan tot 9 mei aanstaande. Inzendingen kunnen worden gestuurd naar: Fysiotherapiepraktijk Joost de Vaan

Koninginnelaan 2, 5491 JV Sint Oedenrode of e-mail naar: info@fysiotherapiejoostdevaan.nl. Voor meer nieuws over het gezondheidscentrum volg DeMooiRooiKrant.