De worstenbroodjes van Foolen staan weer in de finale
De worstenbroodjes van Foolen staan weer in de finale

Worstenbroodjes van Foolen in top 10

Algemeen

Sint-Oedenrode – De worstenbroodjes van Bakkerij Foolen uit Sint-Oedenrode staan dit jaar weer in de finale van het lekkerste worstenbroodje van 2016. De actie wordt georganiseerd door Omroep Brabant. Bakkerij Foolen staat al een aantal jaar in de finale maar weet iedere keer weer te verrassen.

"Het is vooral bijzonder omdat Jorrit de enige bakker uit Oost-Brabant is, de rest van de bakkers komt allemaal uit de richting van Tilburg," aldus Verheijen. Het worstenbroodje is tot stand gekomen door de goede samenwerking tussen Bakkerij Foolen en Slagerij Verheijen. Christian Verheijen zit ook in de jury van de wedstrijd. "Dat lijkt misschien gek, maar dat is het niet. Wij keuren blind dus ik weet niet welk worstenbroodje ik aan het proeven ben."
De bakkers zijn gekeurd  door de jury op een worstenbroodje dat zij zelf hebben meegebracht én op een worstenbroodje dat een mysteryguest bij hen heeft opgehaald. Zonder dat zij het wisten natuurlijk. "We mogen trots zijn dat 'Rooi' weer in de finale staat."

De finale van het lekkerste worstenbroodje vindt plaats op maandag 14 maart. Slagerij Verheijen en DeMooiRooiKrant wensen Jorrit Foolen heel veel succes!