TTV Attaque
TTV Attaque

Geen overwinningen teams TTV Attaque

Sport

Sint-Oedenrode - Attaque 1 ging op bezoek bij Never Despair in Den Bosch. Het team had voor deze wedstrijd maar de beschikking over 2 spelers. Het verloor de wedstrijd met 7-3, Menno van Os won twee wedstrijden en Bram Schepens won er één. Attaque was vorige week reeds gedegradeerd en eindigt met 39 punten op de 6e plaats.

Attaque 2 had een uitwedstrijd bij Kruiskamp in Den Bosch. Door omstandigheden kon het team maar over twee spelers beschikken. Hoewel Henry van Casteren en Peter Verhagen goed partij gaven werd het tegen de kampioen een nederlaag van 10-0. Het team eindigt de competitie met 39 punten op de 5e plaats.

Attaque 3 moest op bezoek bij Hooghei in Vlijmen. Er werd met 8-2 verloren. Stefan Kerk won twee wedstrijden, Cliff van Driel en Bram Marinus wisten geen wedstrijd te winnen. Het team eindigt met 32 punten op de 6e plaats.

De competitie is nu afgelopen, op 14 december spelen we het sorrybaltoernooi, in januari hebben we onze clubkampioenschappen en eind januari begint de nieuwe competitie weer.