Rabobank
Rabobank

318 deelnemers aan tweede editie Hart voor Elkaar     

Algemeen

Sint-Oedenrode - In het werkgebied van Rabobank Hart van De Meierij bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten op dit vlak is een van de manieren waarmee de bank haar betrokkenheid bij de omgeving toont. Via 'Hart voor Elkaar' wordt om die reden € 100.000 aan donaties beschikbaar gesteld! Maar liefst 318 verenigingen en stichtingen uit de gemeenten Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode zijn ingeschreven.

Stemmen is winnen
Nu gaan de deelnemers onderling uitmaken hoe de € 100.000 verdeeld gaat worden. Daarvoor hebben zij de hulp van de leden van Rabobank Hart van De Meierij nodig. Ieder lid krijgt namelijk een stemkaart met een persoonlijke code thuisgestuurd, waarmee hij vijf stemmen mag uitbrengen, waarvan maximaal twee per club. Na afloop van de stemperiode wordt de pot verdeeld naar rato van het aantal ontvangen stemmen. Dus: hoe meer stemmen een deelnemer krijgt, hoe hoger de bijdrage. Tijdens de eerste editie ontving de winnaar, Voedselbank Boxtel/Sint-Oedenrode/Haaren, een donatie van € 2.289. En omdat het om een donatie gaat, hoeft de club daar geen tegenprestaties tegenover te stellen.

Maximaal 100.000 stemmen
De 20.000 leden van de bank kunnen via de website www.rabobank.nl/hvdm van dinsdag 24 november tot en met maandag 7 december stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Rabobank Hart van De Meierij wenst alle verenigingen en stichtingen veel succes met hun deelname en alle leden veel plezier met het uitbrengen van hun stemmen!