Martina van den Berg
Martina van den Berg

Alles schoon tot in de puntjes

Zakelijk

"Na klachten van ouders en kinderen zijn wij in september 2014 overgegaan naar een ander schoonmaakbedrijf; "Martina van den Berg Schoonmaakbedrijf". Sindsdien zijn de klachten verandert in complimenten! Onze school ziet er goed verzorgd uit. Het is er schoon en hygiënisch. Kortom wij zijn zeer tevreden over Martina!" Dit is nog eens een referentie waar je mee voor de dag kan komen. Martina van den Berg Schoonmaakbedrijf en Glasbewassing maakt haar goede naam iedere dag waar.

Martina van den Berg is een hardwerkende ondernemer met de nodige ervaring in de schoonmaaksector. Al ruim twintig jaar werkt ze in de schoonmaakbranche en ze kent dus het klappen van de zweep. Martina: "Ik ben begonnen als interieurverzorgster. Het werk beviel mij goed en al snel had ik het goed onder de knie. Ik was in loondienst. Van de klanten waar ik over de vloer kwam, kreeg ik veel complimenten, maar bovendien ook met regelmaat het volgende advies: 'Waarom begin je niet voor jezelf? Dat gaat jou lukken!' Dat heeft me aan het denken gezet. Ik had veel plezier in mijn werk, maar ik kreeg steeds meer een andere mening over werkwijzen en het verlenen van service. Daarom besloot ik om er een eigen draai aan te geven." Op 9 januari 2014 is Martina haar eigen schoonmaakbedrijf gestart. Dat bleek een goede stap te zijn. "We zijn nu een goedlopend bedrijf, met inmiddels een tevreden klantenkring in Sint-Oedenrode én in de regio", zegt ze trots.
Het gaat om scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen, gemeenschappelijke ruimtes, trappenhuizen en portieken, sport-, gym- en danszalen, kunstgalerijen, praktijkruimten, kinderdagverblijven, zonnepanelen en dakkapellen. Martina: "Ook kunt u bij ons terecht voor glasbewassing. Daarbij gebruiken wij ons Osmose-systeem dat gebruik maakt van water dat gereinigd is van alle stoffen zoals kalk en mineralen. Daardoor ontstaat er zuiver water waarmee alle ramen streeploos schoon worden. Wat ook belangrijk is: het is milieuvriendelijk!"
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die er voor zorgt dat alles tot in de puntjes wordt schoongemaakt? Neem dan contact op met Martina van den Berg. Zij komt bij u praten en al snel zult u merken dat de keuze voor haar bedrijf de juiste is.
martinaschoonmaakservice.nl
06-51193801