TTV Attaque
TTV Attaque

Slechts één overwinning teams TTV Attaque

Sport

Sint-Oedenrode - Attaque 1 ging op bezoek bij Return Oss. Er werd met 7-3 verloren, Menno van Os, Dirk Kastelijn en invaller Leon Huijberts wonnen ieder één wedstrijd. Na 4 wedstrijden heeft Attaque 17 punten en bezet hiermee de 5e plaats.

Attaque 2 had eveneens een uitwedstrijd bij Return Oss. Doordat de tegenstander maar met twee spelers was begon men met een voorspong van 3-0. Frank van der Zanden won zijn resterende twee wedstrijden, Henry van Casteren en Leon Huijberts wonnen er ieder één, ook het dubbelspel werd gewonnen. Hierdoor werd het een overwinning van 8-2. Het team heeft na 4 wedstrijden 25 punten en bezet hiermee de 2e plaats.

Attaque 3 had een uitwedstrijd bij OTTC eveneens uit Oss. Het werd een nederlaag van 7-3. Anne van de Sande, Stefan Kerk en Bram Marinus wonnen ieder één wedstrijd. Na 4 wedstrijden heeft het team 9 punten en staat hiermee op de laatste plaats. Het zal nog een hele klus worden om deze plaats te verlaten, maar het is wel een goed leerjaar voor het team.