KV Rooi
KV Rooi

KV Rooi wint in laatste vijf minuten

Zondag speelde KV Rooi 1 in Hoogeloon tegen Klimroos 1. De wedstrijd begon moeizaam voor de dames van KV Rooi. Na 10 minuten speeltijd op de klok stonden ze achter met 4-2.

Kansen werden niet afgemaakt en het werd daardoor lastig om bij te blijven. Klimroos liep niet verder uit en na 35 minuten spelen stond KV Rooi achter met 7-5. Na de rust was het zaak voor KV Rooi om de mooie kansen af te gaan maken en over Klimroos heen te gaan. KV Rooi maakte meteen na rust de 7-6. Helaas kwam Klimroos meteen met een antwoord en scoorde twee doelpunten. Het bleef tot het einde van de wedstrijd lastig om erbij te komen, maar KV Rooi gaf niet op en bleef vechten voor de punten! Een kwartier voor tijd lukte het de meiden uit Rooi om terug te komen tot 11-11. Klimroos liep toen uit naar 13-11. Het was alles op alles zetten voor de meiden uit Rooi om toch nog de punten mee naar huis te kunnen nemen. Na 60 minuten spelen lukte het eindelijk om de mooie kansen te scoren en KV Rooi speelde zich terug in de wedstrijd tot 13-13. Twee minuten voor tijd lukte het om nogmaals te scoren. KV Rooi won met 13-14 en het harde werken werd beloond met twee dikverdiende punten. Volgende week zondag speelt KV Rooi thuis om 13.00 tegen de koploper Bladella.