Logo
Logo

Eerste lid Zorg Coöperatie Rooi ontvangt feestelijke verrassing

Algemeen

Zorg Coöperatie Rooi (ZCR) is er klaar voor. Vanaf 1 juli 2015 kunt u zich aanmelden als lid van deze zorg coöperatie. Een goede stap want hiermee heeft u besloten om de regie van uw leven in eigen hand te houden en bent u verzekerd van de juiste zorg op het moment dat u die nodig heeft.

Vanaf 1 september kunnen leden een beroep doen op de bemiddeling door de zorgcoöperatie want vanaf dat moment is het kantoor in Campus Fioretti aan de Kasteellaan ingericht en staan de hiervoor opgeleide vrijwilligers klaar om hen van dienst te zijn. Uiteraard worden de lidmaatschapskosten pas berekend vanaf 1 september.

De kosten van het lidmaatschap bedragen per jaar € 25,- per persoon en € 40,- per echtpaar. De eenmalige inschrijfkosten zijn € 15,- per persoon en € 20,- per echtpaar.

Via het mailadres: info@zorgcooperatierooi.nl kunt u aangeven dat u lid wilt worden van Zorg Coöperatie Rooi. De datum waarop uw mail binnen komt geldt voor de toekenning van het verrassingsgeschenk aan het eerste lid van ZCR. Deze prijs zal tijdens de officiële opening op 1 september overhandigd worden. Na ontvangst van uw mail wordt een officieel aanmeldingsformulier toegezonden. Uw lidmaatschapskosten worden vervolgens berekend vanaf 1 september 2015.

Bent u zelfstandig zorgverlener (ZZP'er) of wilt u binnen de coöperatie graag vrijwilligerswerk doen, dan kunt u zich ook aanmelden als lid van Zorg Coöperatie Rooi. Zorgcoördinator Toon van der Wijst neemt daarna contact met u op om te bespreken of u zich naast (toekomstig) zorgvrager ook wilt aanmelden als zorgverlener binnen de coöperatie.

Hebt u nog vragen bel dan Toon van der Wijst, tel. 06-54353630 of bezoek het kantoor van ZCR, Fioretti Campus, Kastellaan 6-S te Sint-Oedenrode. Dit kantoor is vanaf 1 september geopend van ma t/m vrijdag van 9.30 – 11.30 uur.