De Loop'r
De Loop'r

De Loop'r: 2,5 jaar onderweg

Zakelijk

Olland - Het is al weer 2,5 jaar geleden dat de Loop'r in Olland haar deuren opende. Een multifunctioneel gebouw, met net zoveel mogelijkheden. Inmiddels zijn de vaste gebruikers vertrouwd geraakt met het gebouw en hebben ook diverse bedrijven zich in deze mooie accommodatie gevestigd.                                                                                         

Na een hectische opstartfase komen het bestuur en beheer in een rustiger vaarwater. Maar van achteroverleunen is geen sprake. Men zit vol nieuwe ideeën om de Loop'r meer leven in te blazen en het maximale uit het gebouw te halen, belangrijk voor de leefbaarheid van de Ollandse gemeenschap.

Samen met de gebruikers zet men daarom in september de deuren open tijdens een open dag zodat iedereen kan zien wat zich achter de deuren afspeelt, maar met name kan zien van welke faciliteiten zij hier gebruik kunnen maken. Tijdens deze dag worden diverse demonstraties gegeven en is er voor jong en oud van alles te zien. Ook zal dan de activiteitenkalender voor het najaar en de winter worden gepresenteerd.

Niet alleen Ollandse mensen en verenigingen, maar ook inwoners van Sint-Oedenrode en daarbuiten zijn welkom in de Loop'r. Zo beschikt het gebouw over een grote (sport)zaal die met enige regelmaat ook dienst doet als concertzaal. Maar ook een muziekruimte, vergaderruimte en gezellige bar ontbreken niet. Daarnaast beschikt men over 4 binnen en 2 buiten jeu de boulesbanen. Voor het seizoen 2015/2016 zijn nog enkele plekken beschikbaar in de sport- en muziekruimtes. Binnenkort meer in deze krant over de open dag en de activiteiten die komen gaan.