Dit jaar vindt de laatste editie plaats van de Britse Automobieldagen.
Dit jaar vindt de laatste editie plaats van de Britse Automobieldagen.

Fascinatie voor Britse automobielen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Kent u ook het gevoel, de fascinatie die uitgaat van een historische automobiel? En dan in het bijzonder de Britse automobiel? Als u deze benijdenswaardige liefhebberij wilt delen met andere gelijkgestemden, kom dan naar de Britse Automobiel Dagen in Sint-Oedenrode. Hier in het groene hart van de Meierij tussen de steden Eindhoven en 's-Hertogenbosch voelt u nog sterker de betekenis van deze unieke en gezamenlijke interesse en passie.  

Peter van de Kerkhof organiseert sinds 1981 gecombineerde bijeenkomsten met het Britse merk Armstrong Siddeley. Om alle Britse merken bijeen te brengen kwam hij vanaf 1987 met een nieuw initiatief: elke drie jaar Britse Automobiel Dagen. Dit evenement vindt voor de tiende keer plaats op zondag 7 juni 2015 voor het gemeentehuis te Sint Oedenrode. Dit jubileum, is uiteraard  bedoeld voor alle Britse Automobiel Merkenclubs, persoonlijke bezitters en voor iedereen waar bij het zien van deze historische juweeltjes het hart sneller gaat slaan.

Al jarenlang trekken deze bijeenkomsten tussen gelijkgestemden de belangstelling van een groot aantal bewonderaars. Overigens koesteren zij tijdens de Britse Automobiel Dagen niet alleen hun eigen automobiel of andermans klassiekers. Nee, het programma en de locatie houden ook rekening met persoonlijk geïnteresseerden: 'het grote publiek'. Naast een 'Fun Run' , het ' Concours d' Élegance ' en de onvermijdelijke ' High Tea ' (alleen voor deelnemers), worden er vele andere activiteiten georganiseerd. Voor of na het bezichtigen van deze mooi uitgestalde auto's is er voor iedereen de gelegenheid voor een drankje. Alle informatie kunt u vinden op de website:   www.britseautomobieldagen.nl