Albert Heijn zet eigen personeel in tijdens de komende Avondwandel4daagse.
Albert Heijn zet eigen personeel in tijdens de komende Avondwandel4daagse.

Albert Heijn hoofdsponsor OLAT Avondwandel4daagse

Algemeen

Sint-Oedenrode - Al sinds de opstart, zo`n 11 jaar geleden, is AH een goede sponsor van de 4daagse. Sinds enkele edities is deze bijdrage verder uitgebreid. Zelfs zozeer dat de supermarkt zich nu met recht hoofdsponsor van het evenement kan noemen. Dit is met een intentie verklaring voor de komende vijf jaar vastgelegd.

Een welkome zekerheid voor zowel de organisatie als AH om in deze periode tot een goede  samenwerking te komen. De commissie van OLAT is oprecht blij met deze sponsoring en weet dat de komende jaren de kosten en lasten van de eerste grote routepost, welke door alle wandelaars wordt gepasseerd, door AH gedragen zullen worden. Door het inzetten van eigen personeel ontlast het een hele groep vrijwilligers. Daarnaast worden in overleg en afhankelijk van de actuele situatie meerdere activiteiten ontplooid.                                                                                                                                                                    n de winkel zullen ook 4daagse startkaarten verkocht worden, van 12 mei tot 2 juni  uiterlijk tot 16 uur.

Met deze samenwerking kan de commissie Avondvierdaagse zorg dragen voor een nog beter verloop van avondwandelvierdaagse, welke niet meer is weg te denken uit Rooi, en plaats heeft van 2 t/m 5 juni.  Al met al is door deze ontwikkeling de organisatie van het recreatieve en sportieve evenement nog beter in staat om er voor de vele wandelaars iets moois van te maken.