Afbeelding

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Klussendienst; Welzijn De Meierij is voor de vrijwillige klussendienst in Sint-Oedenrode op zoek naar mensen met twee rechterhanden. Op maandagmorgen komt de groep samen en worden de klussen verdeeld en vaak nog diezelfde middag uitgevoerd. De werkzaamheden vinden zowel binnen als buiten plaats. De klussen bestaan uit klein tuinonderhoud, timmerwerk en montagewerkzaamheden. De doelgroep waarvoor de klussen uitgevoerd worden zijn bewoners uit Sint-Oedenrode met een kleine beurs en/of beperking. (10853)
Begeleider ontmoetingsbijeenkomsten blinde en slechtziende ouderen in Sint-Oedenrode.( 13980) Gastvrouwen/gastheren voor de bibliotheek in Schijndel. (13845) Penningmeester voor Brabantband in Sint-Oedenrode. (13834) Een elektricien voor het Repair Café in Schijndel. (13665) Een tuinman voor Museum Jan Heestershuis in Schijndel die helpt bij het onderhouden van de tuin. (11230). Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 19 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl. Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).