Afbeelding

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Vervoervrijwilligers voor Zorgboerderij de Heesdonck in Schijndel
Bent u die vrijwilliger, die bereid is om per toerbeurt met een personenbus te rijden. Bij voldoende aanmeldingen rijdt u slechts een keer per week een uur en kiest u voor de ochtend (9.00 – 10.00 uur) of de namiddag (16.00 – 17.00 uur). Spreekt deze vraag u aan of wilt u meer informatie, neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk. (13632)
Topaze zoekt vervoervrijwilliger
Topaze biedt hulp aan jongeren en ouders die problemen ondervinden tijdens de opvoeding. Voor het vervoer van kinderen naar trainingen is Topaze op zoek naar een vrijwilliger. (10467)
Tuinman gezocht
Museum Jan Heestershuis in Schijndel zoekt een vrijwilliger die helpt bij het onderhouden van de tuin. (11230)

Dezelfde vragen in een groepje opgelost
Door allerlei ontwikkelingen in de samenleving krijgt Welzijn De Meierij steeds vaker de vraag of vrijwilligers ingezet kunnen worden om bijvoorbeeld eenzaamheid een halt toe te roepen of om mensen te ondersteunen. Vaak herkennen we een gemeenschappelijke deler in de vragen die wij krijgen. Om die reden proberen wij ook te kijken of we dat in groepsverband kunnen oplossen. Wij horen heel graag van u of u zich als vrijwilliger zou willen aansluiten bij één van de volgende groepen: een wandelgroep (waarbij wordt gestart vanuit een centraal punt om afhankelijk van de mogelijkheden van de groep een aantal kilometers te wandelen), een vervoersgroep om mensen wekelijks van en naar dagbesteding te brengen, óf om in groepsverband samen boodschappen te doen of een markt te bezoeken m.b.v. een busje.

Andere ideeën zijn van harte welkom
Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 19 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).