Jubileum PromsConcert NJA met duo CENS

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Saskia van den Broek en Carine Staals zijn twee meiden uit Sint-Oedenrode die al jaren samen zingen en… ook nog eens zussen zijn. In 2006 zijn ze begonnen met zingen bij Theaterkoorrooi te Sint-Oedenrode waar zij in diverse musicals van dit theatergezelschap gezongen en gespeeld hebben.

Zij hebben aan diverse evenementen meegedaan zoals Lost in Music te Erp en ook zijn ze in diverse regionale musicals te zien geweest waaronder de musical “Labyrinth” van Stage Affairs Veghel. In 2011 wilden ze graag meer als duo op gaan treden en dus repeteren ze wekelijks om zo hun repertoire flink uit te breiden. Ze hebben bij trouwmissen gezongen en worden regelmatig gevraagd op feestjes en bij speciale gelegenheden. Samen zingen doen ze dan ook het allerliefste!! De songs die zij zingen zijn allemaal tweestemmig gemaakt door henzelf en varieert van Engelstalige nummers zoals van John Legend, Adele, Matt Simons en Jason Mraz tot Nederlandstalige nummers als van Claudia de Breij, Racoon, Marco Borsato en Ruth Jacott.

Ze vinden het geweldig dat zij gevraagd zijn onderdeel te zijn van het prachtige Proms-concert van fanfare Nos Jungit Apollo. Ze kijken er dan ook naar uit om samen met vele anderen deel te nemen aan dit Jubileumconcert dat op 9 november in Sporthal de Streepen plaats zal vinden. Zingen en genieten is hun uitgangspunt! Geniet u met ze mee?! Koop dan snel een kaartje bij één van de verkoopadressen Gerits Man en Mode en ’t Paperas. Graag tot ziens op 9 november! Zondagmiddag 9 november 14.30 uur is het sluitstuk van het jubileumjaar 150 jaar NJA.