Rhode verliest kansloos van Avanti’31

In een uitermate zwakke wedstrijd van Rhode-zijde was het voor een feller en beter combinerend Avanti niet moeilijk de punten mee naar Schijndel te nemen.

Binnen twintig minuten was de strijd beslist. In de twaalfde, de zestiende en de negentiende minuut scoorde een effectief spelend Avanti. De goals waren overigens een afronding van fraaie aanvallen. Een voetbalwet zegt: je voetbalt zoals een tegenstander het toelaat. Avanti overvleugelde Rhode van alle kanten, of te wel Rhode was niet bij machte Avanti af te stoppen.
Met een 0-3 ruststand was de wedstrijd in feite na één helft beslist. Zeker toen de 0-4 in de achtenveertigste minuut op het scorebord stond was duidelijk dat Avanti met de volle buit zou vetrekken en was het afwachten hoe groot de nederlaag zou worden. Avanti geloofde het wel na de 0-4 voorsprong en Rhode bleef machteloos waardoor er geen verandering meer in de stand zou komen.