Afbeelding

De Zevensprong tovert met kleuren

Roois nieuws
De voorbereidingen voor de Zevensprong 2014 zijn al in volle gang. De hoogste tijd om een tipje van de sluier op te lichten van wat weer een geweldige editie van de Zevensprong gaat worden. Het thema van de Zevensprong, die dit jaar plaats gaat vinden van dinsdag 15 juli tot en met vrijdag 18 juli is: “de Zevensprong tovert met kleuren!”.

De kerngroep is druk doende met het bedenken van leuke activiteiten in het thema kleuren en toveren. Natuurlijk zullen ook onder andere de traditionele zeskamp, het sport- en spellencircuit en de vossenjacht helemaal in het teken hiervan staan. En gaan we natuurlijk ook weer met de bus een dag op uitstapje!
De sponsorcommissie benadert momenteel al onze sponsoren van de voorgaande jaren, en probeert ook nieuwe sponsoren te vinden. Deze commissie is afgelopen maanden uitgebreid met enkele nieuwe leden. Hier zijn we erg blij mee.
De inschrijfavond voor de Zevensprong is op donderdag 17 april om 19.30 uur bij Mariendael. De Zevensprong is bedoeld voor alle kinderen van groep 3 en 4 uit Sint-Oedenrode. Ook kinderen die naar het speciaal (basis)onderwijs gaan, mogen deelnemen.

Vrijwilligers gezocht!
Ieder jaar hebben we ongeveer 60 vrijwilligers nodig die ons een handje helpen bij het begeleiden van een groepje kinderen tijdens de activiteiten. Het is de bedoeling dat 2 vrijwilligers een groepje begeleiden van ongeveer 11-13 kinderen. Wij hebben al een groot aantal aanmeldingen van vrijwilligers gekregen, maar zoeken nog een aantal jongeren die een groepje willen begeleiden.

Wat bieden wij?
Een fantastische start van je vakantie, Veel plezier met leeftijdsgenoten, Evt. stageplaats voor Pabo-studenten of vergelijkbare opleiding (in overleg en aangemeld voor 1 mei), Evt. stageplaats voor maatschappelijke stage (in overleg en aangemeld voor 1 mei) en Een leuke feestavond om de week te beginnen en jullie alvast te bedanken.

Wat vragen wij van onze vrijwilligers?
Enthousiast in omgang met kinderen, Verantwoordelijkheidsgevoel, Bereidheid tot samenwerken met andere vrijwilligers, Bereidheid tot aanpakken en na afloop mee opruimen, Bijwonen van de vrijwilligersvergadering ter voorbereiding en Minimale leeftijd van 16 jaar