Afbeelding

Kandidatenlijst Hart voor Rooi bekend

Roois nieuws
In de afgelopen periode is Hart voor Rooi uit Sint-Oedenrode zeer intensief bezig geweest met haar Kandidatenlijst en het Verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. In de algemene ledenvergadering van maandagavond 2 december zijn beide voorstellen aan de leden voorgelegd. Deze voorstellen zijn vervolgens met volledige instemming aangenomen.

Lijsttrekker van Hart voor Rooi wordt mevr. Janneke van Vugt die ook gedurende de lopende raadsperiode als fractievoorzitter heeft bewezen deze taak met verve te kunnen vervullen. Tijdens de voorbereiding van de kandidatenlijst heeft de mevr. Jeanne Hendriks – van Kemenade, op dit moment wethouder namens Hart voor Rooi in Sint-Oedenrode, te kennen gegeven zich bij deelname aan een coalitie opnieuw kandidaat te zullen stellen als wethouder.

Het bestuur is zeer content dat zij een kandidatenlijst kan presenteren met een mix van jonge en wat oudere kandidaten, vrouwen en mannen. Het bestuur van Hart voor Rooi is ervan overtuigd dat deze kandidatenlijst ambitie en talent uitstraalt en geschikte vertegenwoordigers heeft die een goede afspiegeling zijn van de Rooise bevolking. Bij deze de eerste 5 kandidaten: 1. Mevrouw Janneke van Vugt (32 jaar) Lijsttrekker, 2. Mevrouw Janine Heisterkamp. (44 jaar), 3. De heer Rik Compagne. (26 jaar), 4. De heer Toon van der Wijst. (63 jaar) en 5. Mevrouw Jeanne Hendriks – van Kemenade. (56 jaar)

Daarnaast zijn de fusiegesprekken van de gemeente Sint-Oedenrode met Schijndel en Veghel in een vergevorderd stadium en komt de vaststelling daarvan in de volgende raadsperiode in een beslissende fase. Hierbij staat het belang van Rooi en haar inwoners voor alle leden voorop. In dit kader kunnen wij U berichten dat mevr. Janneke van Vugt en de Heer Rik Compagne daarom hebben besloten om hun lidmaatschap van de (landelijke) Partij van de Arbeid op te zeggen zodat zij zich volledig op de lokale Rooise belangen kunnen richten.