Afbeelding

Salus Meidenwerk gaat op tournee

Roois nieuws
Salus Meidenwerk is er speciaal voor alle meiden vanaf 11 jaar, in elk geval vanaf groep 8. Tijdens meidenactiviteiten kunnen meiden kennis maken met verschillende sporten, activiteiten of gewoon tijdens de inloop binnenwandelen. Het programma is vanaf heden zó samengesteld dat er elke maand twee inlopen zijn met films en kleine activiteiten als spelletjes, 1 bijzondere activiteit plaatsvindt (knutselactiviteiten, make-up e.d.) en een themamiddag is waar meiden iets van op kunnen steken. De activiteiten worden kenbaar gemaakt in de lokale media. Ook kun je een flyer met data opvragen via onderstaand mailadres.

Voor een aantal activiteiten vragen wij meiden in te schrijven zodat wij weten wat er nodig is, en een kleine bijdrage. Deze worden vroegtijdig gemeld. Elk seizoen is het meidenwerk ook in Olland, Boskant en Nijnsel te vinden. Wij vinden het belangrijk dat naast de meiden uit Sint-Oedenrode ook de meiden uit de kerkdorpen deel kunnen nemen aan de meidenactiviteiten.

Woensdag 21 november van 14.00-16.00uur is het meidenwerk op tour in Olland. In het gebouw van de beugelvereniging vindt dan een heuse Beugeldisco plaats. Met muziek en discoverlichting! De entree is 1,50 (drankje is inbegrepen) Inschrijving is verplicht.

Woensdag 28 november van 14.00-17.00uur is het meidenwerk op tour in Boskant. In de ontmoetings- en danscentrum de Vriendschap kunnen de meiden aan de slag met het versieren van beenwarmers en een danceclass volgen bij professionals. De entree is 2,50 (drankje is inbegrepen) Inschrijving is verplicht.

De meidenwerkers ontvangen de ingeschreven deelnemers op genoemde locaties in Olland en Boskant. Salus Meidenwerk, Sint-Oedenrode Telefoon: 06-45770141, Inschrijven: jongerenwerk@welzijnsalus.nl