Mosselavond Lionsclub 2012

Roois nieuws
Al veertien keer eerder organiseerde de Lionsclub Sint-Oedenrode een mosselavond waarvan de opbrengst telkens naar een goed doel ging. Dit jaar willen wij voor de vijftiende keer in de Beckart te Nijnsel onze mosselavond organiseren, waarbij wij een goed doel hebben uitgezocht dat heel dicht bij huis ligt, namelijk gezinnen uit Rooi die het nodig hebben om in deze dure wintermaanden een steuntje in de rug te krijgen. Sinterklaas en Kerstmis maken de december maand extra duur en wij zijn er zeker van, dat een beetje hulp hier erg goed van pas zal komen.

Als u op zaterdag 3 november ca. 19.00 uur in de Beckart aanwezig bent, dan wacht u een onbeperkt mosselen of, indien u hier de voorkeur aan geeft, spareribs menu. Dit is inclusief een nagerecht. Dit alles tegen een vergoeding van € 25,- in de zaal te voldoen.
Het is wenselijk vooraf te reserveren i.v.m. inrichting van de zaal en de inkoop van mosselen en spareribs. Dit kan telefonisch onder nummer 0413473178 of per e-mail: bd_hbc@hotmail.com.
Wij verwachten, net als andere jaren, weer een grote toeloop, dus wie het eerst komt......