Antwan van Summeren clubkampioen 2012

Roois nieuws Sport
Letterlijk gezien viel afgelopen zondag letterlijk in het water. Figuurlijk was deze zondag een schitterende finaledag en een waardige afsluiting van de clubkampioenschappen bij Tennisvereniging Nijnsel. De afgelopen twee weken zijn er zowel bij de jeugd als bij de senioren vele mooie en spannende wedstrijden gespeeld. In de poulewedstrijden moest de super tiebreak meer dan vijftig keer zorgen voor de beslissing. Nadat afgelopen zaterdag de halve finales waren gespeeld was het op zondag tijd voor de finaledag.

Zoals de kop van dit verslag al aangaf is het Antwan van Summeren eindelijk gelukt om de clubtitel voor zich op te eisen. In de finale werd Co Stamps in twee sets verslagen. Bij het gemengd dubbel mochten Nicole Vervoort en Johan van de Pas de titel voor zich opeisen. Zij waren de meerdere van Co en Myriam Stamps. Ook bij de herendubbel was Johan van de Pas samen met Koen Berkvens de sterkste. Zij waren in een schitterende finale de meerdere van Bart van de Heuvel en Paul van der Rijt. Bij de dames dubbel mochten Marlie van Gastel en Kelly Vervoort zich kronen tot clubkampioen. Zij wonnen in de finale van Elien Verhoeven en Mariana Melidian,

Overige categorieën
Bij de gemend dubbel 6 mochten Monique Witlox en Erik Hoppenbrouwers de bloemen voor zich opeisen. Zij wonnen de finale van Helga van Steenhoven en Willy Verberk. Bij de heren enkel 7 was Bram Schepens duidelijk een maatje te groot. Wilgart van Langen werd in een rechtstreeks duel verslagen Ook bij de heren dubbel 7 was Bram samen met Henk van de Ven te sterk voor het duo Paul van Oorschot en Martin van der Vleuten. Mimy Warnecke en Malou Oosterholt gingen met de titel aan de haal in de damesdubbel 7. Zij versloegen Anita Dortmans en Jet van de Hanenberg. De finale bij de gemengd dubbel 7 was bijna een familie gelegenheid. Bas Verbakel en Lian van Gastel mochten zich tot winnaar kronen in de finale tegen Marian van Gastel en Jacques Rooijakkers.
De heren enkel 8 was een prooi voor Paul van Oorschot. Hij zette in de finale Henk Verstraten opzij. Lian Voss en Anet van der Heijden wonnen de finale dames dubbel 8 van Esther en Rian van Heesch. Rian van Heesch ging samen Johan Schepens in de finale gemengd dubbel 8 wel met de eer strijken. Zij waren in de finale te sterk voor Gera van de Meerakker en Jack Boets.

Jeugd
Rody van Langen is de winnaar van de clubtitel bij de jeugd. In deze eindstrijd versloeg hij Rens Hoppenbrouwers in 3 sets. Bij de jeugd t/m 14 jaar ging was Nick van Heesch de sterkste Jan Schepens ging in de finale strijdend ten onder.
Marit Hoppenbrouwers was de jongste clubkampioen. Zij won in de categorie jeugd t/m 14 jaar de eindstrijd van Guusje van de Pol

Sportiviteitprijs
De door Paul van der Rijt beschikbaar gestelde sportiviteitprijs kwam in handen van Co Stamps. Zoals voorzitter René van de Elsen het al verwoordde bij de prijsuitreiking kunnen we ondanks de regenachtige finaledag met z’n allen weer terugkijken op een mooi en goed verlopen clubkampioenschap waar de gezelligheid en vooral de sportiviteit de boventoon voerde. Het enige wat dit jaar ontbrak was de titel bij de dames. Maar naar verluid komt dit volgend jaar ook weer goed

Graag willen we de horeca- en parkcommissie bedanken voor de samenwerking.
Natuurlijk willen we als laatste alle deelnemers complimenteren en bedanken voor hun deelname en sportiviteit. Wij rekenen ook volgend jaar op jullie deelname. !