Roois Couponneke van start

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Maandag 16 april vindt in Brasserie De Beleving om 14.00 uur de start plaats van een nieuw project : Het Roois Couponneke.

De Stichting Rooi Promotie streeft ernaar om Rooi ( nog ) meer op de kaart te zetten door onder andere zoveel mogelijk toeristen en andere bezoekers naar Sint-Oedenrode te halen en hen daar zo lang mogelijk te laten genieten van alles wat dit dorp te bieden heeft. Met een nieuwe actie wil Rooi Promotie organisaties, bedrijven en particulieren, die zich op een of andere manier met Rooise Streekproducten bezig houden, proberen te bundelen in het aanbod naar de bezoekers.

Potentiele klanten - ook de eigen inwoners - wordt de mogelijkheid geboden om een of meer adressen te bezoeken, waarbij elke deelnemer een product gratis aanbiedt of korting geeft.
Bij de plaatselijke VVV ( en bij de deelnemers ) kunnen belangstellenden een boekje kopen, met daarin de aanbiedingen van de deelnemers. De prijs van dit Roois Couponneke is 15 euro; de waarde van de gezamenlijke aanbiedingen en kortingen bedraagt het veelvoud daarvan.
In het boekje staan alle deelnemers met hun gegevens en aanbiedingen en een kaartje van Sint-Oedenrode, met daarop aangegeven de locatie van alle bedrijven die meedoen. Bovendien zitten er uitscheurbare coupons in, die moeten worden ingeleverd om van de aanbiedingen gebruik te kunnen maken. Het boekje is dit jaar geldig vanaf 16 april tot 31 december 2012.

Op maandag 16 april vindt de feestelijke start plaats van dit nieuwe project, waaraan wordt deelgenomen door de volgende Rooise bedrijven:
Tuincentrum Peppelhoeve Paardenmelkerij Bekkers Van Hoof, asperges en fruit
Hostakwekerij Coppelmans De Vresselse Hut Brasserie De Beleving
De Rooise Boerderij Cambiance De Kienehoef Bakkerij Bekkers
Hanff Oorkaarsbehandeling De Bimd Hoeve Imkerij De Linde
Drankenhandel Van Boxmeer Poffer- en Mutsenmuseum