MHC dames verliezen ruim in Heeze

Zondag 6 november stond voor de dames van MHC Sint-Oedenrode de uitwedstrijd tegen Heeze op het programma. Heeze is een club die al jaren meedraait in de top van de eerste klasse en zou gegarandeerd een lastige tegenstander worden.

Rooi had na een goed gespeelde wedstrijd vorige week tegen Zwart-Wit een goed gevoel, maar dat is niet genoeg. Het fluitsignaal klonk en vanaf minuut 1 was het Heeze die het spel domineerde. De dames van Sint-Oedenrode wisten niet in het spel te komen wat leidde tot foute passes en onnodige fouten. Heeze, die daar professioneel gebruik van maakte wist al voor rust twee kansen te benutten waardoor de ruststand 2-0 was. Een oppeppende speech, en aanwijzingen wilde Rooi er voor gaan. Het mocht echter niet baten, de felheid die Heeze liet zien ontbrak bij iedere Rooise speler. Heeze wist nog tweemaal de bal het doel in te tikken waardoor de eindstand op 4-0 stond. Een teleurstellende nederlaag voor de ploeg van Meta Bouwmans en Tieske Pronk. Volgende week opnieuw een uitwedstrijd, ditmaal tegen Weert waarna het Rooise team de drie punten hopelijk thuisbrengt.