Eerste contact met Sinterklaas een feit !

Roois nieuws Kunst en Cultuur
De redactie van de MooiRooikrant heeft contact weten te leggen met Sinterklaas in het verre Spanje. Natuurlijk zijn we erg nieuwsgierig naar alle activiteiten die Sinterklaas voor ogen heeft.

Op zaterdag 12 november zal de Sint samen met zijn Zwarte Pieten aanmeren in Nederland. Op zondag 13 november zal hij in Sint-Oedenrode zijn om daar alle kinderen te begroeten.

De organisatie van de intocht in Rooi heeft een website gemaakt waar alle informatie te vinden is over de intocht in Rooi en het programma. Ook kun je daar allerlei andere leuke informatie en activiteiten vinden. Wist je dat er zelfs een mogelijkheid bestaat om de Sint een mail te sturen? Vanaf 19 oktober is alles te vinden op www.sintrooi.nl

In verband met de sloop van de sporthal De Streepen is het erg belangrijk de informatie op de site goed te lezen! Zowel de route als het programma zijn veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. Verder zullen dit jaar geen toegangskaartjes verkocht worden voor het programma; de entree voor iedereen gratis.